Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 40

VIEWS : 7657 POSTS: 39 Thread: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

  1. #21
    Join Date
    Oct 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by spymiga [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    I am using CFW 3.55...When i do look at DLC ...all i see it Nuketown. I have the right files because i was able to install nuketown and zombie nuketown

    I have the BLES01717 version. I will delete the folder again that was installed via the pkg (the BLES01717 on the ps3 in hdd0/game/BLES01717) and install this DLC first and see if that works..and if so then i will install the Nuktown again. The actual game is external.

    You're on on 3.55 kmeaw cfw

    Install BLES01717 ALL DLC first
    Install BLES01717 Official 1.07 patch
    Install BLES01717 3.55 FIX 1.07 patch
    Install BLES01717 DLC FIX

    Play n' See if that work....

    Sorry for not adding instructions on there sooner...

  2. #22


    Moderators
    AM NOW :  OFF 

    AM FROM:
    spymiga's Avatar

     
    MY GENDER
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stealth Mode..Sorry Lads
    MY POSTS 1,424

     
    Rep+4299
    Thanks
    634
    Thanked 1,123 Times in 476 Posts
    User Info
    Latest Post
    03-21-2015 04:41 PM
    Last Visited
    04-10-2015 08:47 PM
    MY GAMEE:

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by this_guy [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    You're on on 3.55 kmeaw cfw

    Install BLES01717 ALL DLC first
    Install BLES01717 Official 1.07 patch
    Install BLES01717 3.55 FIX 1.07 patch
    Install BLES01717 DLC FIX

    Play n' See if that work....

    Sorry for not adding instructions on there sooner...

    It's alright...you have been helpfull. I will work on it tonight when i get home. I'll let you know

  3. #23


    Moderators
    AM NOW :  OFF 

    AM FROM:
    spymiga's Avatar

     
    MY GENDER
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stealth Mode..Sorry Lads
    MY POSTS 1,424

     
    Rep+4299
    Thanks
    634
    Thanked 1,123 Times in 476 Posts
    User Info
    Latest Post
    03-21-2015 04:41 PM
    Last Visited
    04-10-2015 08:47 PM
    MY GAMEE:

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by this_guy [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    You're on on 3.55 kmeaw cfw

    Install BLES01717 ALL DLC first
    Install BLES01717 Official 1.07 patch
    Install BLES01717 3.55 FIX 1.07 patch
    Install BLES01717 DLC FIX

    Play n' See if that work....

    Sorry for not adding instructions on there sooner...
    I got it up and running.

    It was the 1.02 spoof patch from Zombikillah that was causing the problem. I rename the foler BLES0717 to BLES0717_old and did a reinstall with the 1.07 update/patch and all the DLC i had and adding the fixed afterwards. When I was done, everything showed up. thanks a lot!

  4. #24
    Join Date
    Oct 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by spymiga [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    I got it up and running.

    It was the 1.02 spoof patch from Zombikillah that was causing the problem. I rename the foler BLES0717 to BLES0717_old and did a reinstall with the 1.07 update/patch and all the DLC i had and adding the fixed afterwards. When I was done, everything showed up. thanks a lot!
    Awesome....

  5. #25
    Join Date
    Nov 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Does this work for the no-psn version? i have bles01717 on kmeaw. thanks

  6. #26


    Moderators
    AM NOW :  OFF 

    AM FROM:
    spymiga's Avatar

     
    MY GENDER
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stealth Mode..Sorry Lads
    MY POSTS 1,424

     
    Rep+4299
    Thanks
    634
    Thanked 1,123 Times in 476 Posts
    User Info
    Latest Post
    03-21-2015 04:41 PM
    Last Visited
    04-10-2015 08:47 PM
    MY GAMEE:

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by xirolf [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    Does this work for the no-psn version? i have bles01717 on kmeaw. thanks
    Yes it does. i have the saver versionand using the same CFW... Use all the files you see there and you are good to go

  7. The Following User Says Thank You to spymiga For This Useful Post:

    this_guy  (03-24-2013)

  8. #27
    Join Date
    Dec 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Quote Originally Posted by xirolf [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]
    Does this work for the no-psn version? i have bles01717 on kmeaw. thanks
    si se instala el update 1.06 ,1.07,1.08 el que quieras fix claro
    te recomiendo el 1.06 aunque el nuevo 1.08 igual funciona
    en el 1.07 hay mapas que se cuelgan como el modo convertido
    pero bueno
    te dejo todo por si no lo tienes o no lo encuentras

    no es necesario instalar el update oficial solo el que quieras de estos

    [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]

    [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]

    [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]

    [SORRY ... YOU HAVE TO REGISTER CLICK HERE ]

    salu2
    Last edited by YOMISMO 01; 03-14-2013 at 05:37 PM.

    Signature OF YOMISMO 01


  9. The Following User Says Thank You to YOMISMO 01 For This Useful Post:

    this_guy  (03-24-2013)

  10. #28
    Join Date
    Feb 2013

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Thanks man great upload...

  11. #29
    Join Date
    Oct 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    Thank you for the upload.

  12. #30
    Join Date
    Oct 2012

     

    Default Re: DLC FIX CoD Black Ops II Revolution Map Pack

    thanks admin for putting this up....
    my black ops is bles01717, everything works well except the nuketown zombies....
    after clicking start game, it just froze....

    when selecting the nuketown also it only shows some boxes with colours....
    can anyone help =)....

    btw i'm on kmeaw 3.55
    Last edited by nestroll; 04-20-2013 at 08:42 AM.

    Signature OF nestroll


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dlc Revolution Call of duty black ops II
    By nickherkren in forum ps3 DLC
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2013, 09:20 PM
  2. COD: BLACK OPS II for 3.41/3.55/4.21+
    By roman in forum psn games
    Replies: 9
    Last Post: 02-26-2013, 08:04 AM
  3. did you get throphies for COD Black ops 2?
    By pigu80 in forum problems with games
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2012, 07:16 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

 
eXTReMe Tracker


 DMCA

href="http://www.webutations.info"rel="nofollow">Webutation


Flag Counter